Trend

5 kényelmes papucs, amiben bírni fogod a sétát

A 90-es évek óta nem volt ekkora a divat a papucs, akkor a klumpa hasított nagyon, most viszont a sokkal kevésbé lesújtó fazonoké a főszerep. Ezek közül választottuk ki 5 kedvencünket.

Nagy papucsrajongó vagyok, nyáron rám tör a lustaság és a kényelem, és valahogy semmi kedvem nincs a szandál csatjával szenvedni, meg amúgy is, ahol lehet mezítláb vagyok, azt meg sokkal egyszerűbb így…

Az örök kedvenc – Birkenstock

Forrás: Birkenstock

Forrás: Birkenstock

Nem a legolcsóbb választás, viszont egy-egy ilyen papucs nagyjából 10 évig bírja, és azután sem kell kidobni, csak kerti papucs lesz belőle. Kényelmes, tartja a lábfejet, úgyhogy egy egész napos városnézés sem jár pokoli kínokkal. Egy viszont biztos: érdemes rászánni néhány alkalmat a betörésére.

Gyöngyös – Carni

Forrás: Carni

Forrás: Carni

A trükk ebben a papucsban, hogy a talpa alá van párnázva, ami lehetővé teszi, hogy egész nap csatangoljunk benne. A gyöngyök miatt elegánsabb nyári ruhához is simán hordható.

Egypántos betétes – Deichmann

Forrás: Deichmann

Forrás: Deichmann

Szintén egy lánykori nevén biopapucsnak hívott darab, jó átmenet az elegáns és a sportos között. Az egypántos megoldás senkit ne rémítsen meg, pont eléggé tartja a lábat ahhoz, hogy kényelmes legyen.

Apró sarokkal – Sagan

Forrás: Sagan

Forrás: Sagan

Arról már írtam, hogy ez a sarokmagasság a legjobb, ami a nők lábával történhetett. Kényelmes és szexi egyben. Ez a papucs mégsem emiatt a kedvencem. Kényelmes viselet egész napra a két pántnak köszönhetően, a szívecskés rátétektől pedig könnybe lábad a szemem.

Minimál – Vagabond

Forrás: Vagabond

Forrás: Vagabond

Nincs túlcicomázva ez a darab, és pont ettől lesz időtálló. Maxiruhával és nagy szalmakalappal hordanám, ha lenne ilyenem. De gyanítom, hogy nemsokára jönnek a leárazások.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top