Trend

Ismét a cipőimádóké az éjszaka

Egy buli, ahol minden a divatról szól. Sőt a világ legdivatosabb italát is itt kóstolhatod.
Ismét a cipőimádóké az éjszaka

A tavalyi nagysikerű debütálás után újabb különleges eseményt szervez a Shoeaholic’s Dinner a cipők szerelmeseinek Budapest egyik luxusszállodájában, a Le Meridien Budapestben. Az exkluzív koktélparti keretében Óz birodalmába kalauzolják a látogatókat, ahol minden a smaragd körül forog majd.

A smaragd nem pusztán Óz, hanem az év színe is 2013-ban. A Pantone intézet évről évre kiválaszt egy színt, és mellé egy teljes palettát, amelyek meghatározzák az adott év divat-, design- és belsőépítészeti trendjeit. Az év színe természetesen megihlette a hazai és nemzetközi divat- és szépségápolási márkákat is, melyből ízelítőt kaphatunk.

A Splendor ékszer többszörös nemzetközi díjnyertes tervezőitől hallhatunk majd a smaragd keletkezéséről, felismeréséről és hamisításáról, miközben megcsodálhatjuk egyedi ékszer különlegességeiket is.

Zólyomi Zsolt, Magyarország egyetlen parfümőre az zöld illatok titokzatos világába kalauzol bennünket.

Divattervezőink, rekavago, Cango&Rinaldi, Peter Mero és Ahn Tuan pedig különleges fashion installációval készülnek, ahol smaragd ihlette cipőket, ruhákat és kiegészítőket csodálhatunk meg. A MAC-től pedig megtudhatjuk, hogyan sminkeljünk smaragd színű ruhánkhoz.

Hamisítatlan koktélpartiról lévén szó, smaragd színű koktéllal koccinthatunk majd…

Helyszín: Le Meridien Budapest
Időpont: 2013.03.28. 20:00-23:00
Érkezés: 19:30-tól
Dresscode: koktélruha & valami zöld
Belépő: 3000 Ft

A parti további részletei itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top