TV-sztárok

VV Anikó összejött az RTL volt műsorvezetőjével

A Bors információi szerint a nyílt utcán csókolózott VV Anikó szerda este a NekedValó műsorvezetőjével, Istenes Bencével.

VV Anikó összejött az RTL volt műsorvezetőjével

Anikó így nyilatkozik Olivér barátnőjéről

Úgy tűnik, Istenes Bencének bejönnek az ismert hölgyek. Nemrégiben dobta Iszak Esztert, majd VV Zsófival szűrte össze a levet, most pedig szerda este a Nyugati térnél csókolózott VV Anikóval. A Bors fotósa megörökítette, ahogy csókcsatát vívnak éjjel. A pár végül eltűnt a pályaudvar mögött, és csak másfél órával később kerültek elő. Amikor a napilap szembesítette a történtekkel a fiút, így felelt: „Micsoda? S van róla képetek? Hát most mit mondjak erről? Jó kis buli volt, jól éreztük magunkat. Egyszer már találkoztunk egy rendezvényen, ez volt a második alkalom. Kicsit beszélgettünk és ennyi. Nagyon aranyos lány különben” – tette hozzá Bence. „Istenem, megtörtént, kapott a szájára pár puszit. Felköszöntöttem a szülinapján, ha úgy tetszik, de biztos, hogy nem lesz folytatása” – vélekedett Anikó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top