TV-sztárok

Szellő István: nem festetem a hajam

Szellő István védjegyévé vált őszes haja. A tévésről máig is kering egy felvétel, amin még sötét hajjal látható.
Szellő István: nem festetem a hajam

Szellő szakított gyerekei édesanyjával

Korda György festeti, Szellő István azonban büszke arra, hogy őszek a tincsei. Pedig a népszerű híradósról kering egy felvétel a világhálón, amin szinte fel sem lehet ismerni. Vannak férfiak, akik ragaszkodnak a fehér hajhoz. Szellő például semmi pénzért sem festetne.
„Azt szoktam mondani, hogy inkább ősz legyek, mint kopasz – mesélte korábban nevetve István. – Szerencsém van, hiszen az édesanyámtól örökölt génjeimnek köszönhetően egyenletesen őszülök, a hajam így keretet ad az arcomnak. Bár nem érzem férfiatlannak a hajfestést, sosem élnék vele. Abba a kategóriába tartozom, akiket kifejezetten fiatalít az ősz tincs.”
Külföldön számos példa mutatja, hogy a férfiak körében nem ritkaság a hajfestés vagy színezés. Paul McCartney például vállaltan festet, és még büszke is rá. Milliókat költ fodrászra. Richard Gere az egyik legsármosabb fehér halántékú. Neki szinte védjegye a fehér haj.

Szellő István: nem festetem a hajam

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top