TV-sztárok

Kitiltotta férjét a születésnapjáról Jennifer Lopez

Vasárnap ünnepelte 42. születésnapját Jennifer Lopez. Az éppen válófélben lévő énekesnő kitiltotta a buliról férjét, Marc Anthonyt.

Kitiltotta férjét a születésnapjáról Jennifer LopezLopez tizenhat fős baráti társasággal – köztük az édesanyjával, a nővérével, a menedzserével, a stylistjával… – szombaton érkezett meg egy Miamiban található híres olasz tengerparti étterembe. „Jennifer remekül nézett ki, lila és ezüst ruhában volt. Amikor felvágta a szülinapi tortáját, énekelni kezdett a társaságnak. Láthatóan nagyon boldog és kiegyensúlyozott, még a válás ellenére is. Az énekesnő és barátai zárásig maradtak és buliztak” – mondta egy forrás a People magazinnak.
Jennifer egyébként egész hétvégén olyan helyekre, olyan éttermekbe ment barátaival, gyerekeivel, ahová eddig férjével közösen járt. Különtermet foglaltatott mindenhol, hogy senki ne zavarja őket. A hírek szerint Marc Anthony is szerette volna felköszönteni jövendő exfeleségét, de Lopez nem kért belőle, és egyik partijára sem hívta meg.
Azt nem tudni, hogy az énekesnő az új pasiját is elvitte-e a bulikra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top