TV-sztárok

Kiborultak a magyar X-Faktor mentorai – videó

Nem csak a tehetségek árasztották el az RTL székházát. Az X-Faktor selejtezőre bőven érkeztek olyan önjelölt sztárok, akik láthatóan nincsenek tisztában a "képességeikkel". Volt is belőle problémájuk...

Kiborultak a magyar X-Faktor mentorai - videóMerthogy a mentorok ezúttal sem kímélték a hamis hanggal rendelkező jelentkezőket – szerencsére ők voltak kevesebben -. Amikor az egyik versenyző Wolf Kati: Szerelem miért múlsz című dalát adta elő, nem éppen elsöprő sikerrel, Nagy Feró kíméletlenül lecsapott. “Amikor megláttam, hogy Wolf Kati dalát fogod énekelni, azt gondoltam, jaj most letaszítják a trónról. Hát a közelében nem voltál, ne is haragudj!”– mondta Feró a családanyának, akit lánya biztatott, hogy bekerüljön a versenyre. Nem járt jobban egy fiatal hölgy sem, akinek Geszti Péter csak ennyit mondott: “Erre mondják, hogy igazi csiszolatlan bizsu.” Szerkesztőségünk kedvence a Szerelmes X nevű duó volt. Egy szerelmespár próbálta elénekelni Varga Viktor slágerét, és a hamis dalolászás elején, közben, és végén is csókolóztak. “Annyira rossz volt, hogy ezt meg kell, hogy köszönjem…”- mondta nekik Malek Miklós, de Ördög Nóra is véleményezte a produkciót a színfalak mögött: “A szerelem nem csak vak, de süket is”- mondta Nóra.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top