TV-sztárok

Régi “veterán” jutott tovább az X-Faktorban

Az X-Faktorba be lehet jutni nevetve és sírva is. Van, aki először próbálkozik, és akad olyan is, aki hosszú évek után az utolsó esélyként jelentkezik. Kocsis Tibor már sokadszor próbálkozik, Luther Beuka pedig először vágott bele a tehetségkutatóba. Tibor széles mosollyal arcán, Beuka könnyekkel a szemében távozott. Pedig mindketten továbbjutottak.

Régi „veterán” jutott tovább az X-FaktorbanÖsszeroppant a selejtezőn
Luther Beukának, amikor kijött a stúdióból, nagyon lefelé görbült a szája, pedig továbbjutott. „Nem szomorú voltam. Én sokkot kaptam, mert leblokkoltam. És sajnos nem tettem teljesen magamévá ezt a dalt” – mondja a 26 éves angoltanár, aki elhatározta, hogy a táborban már megrázza magát, és a következő alkalommal megmutatja a mentoroknak, mire is képes valójában. A történtek ellenére Beuka nem tartja magát érzékeny lánynak. „Nem azt mondanám, hogy érzékeny vagyok, inkább mélyen érző. Szeretem megélni a helyzeteket, még a rosszakat is. Valószínűleg ezért tűnt úgy, hogy a mentorok előtt mimóza voltam.”  A sírósan továbbjutott lányt a stúdión kívül már a párja vigasztalta. „Boycy hatalmas támogatást nyújtott nekem a háttérben. A zenével való kapcsolata pedig logikusan ugyanolyan mély, mint nekem. Esküvőt viszont nem tervezünk.” Beuka élete a zene, így talán nem meglepő, hogy el sem tudja képzelni az életét nélküle. Vagy mégis? „Valószínűleg teljesen normális életet élnék mint pszichiáter, cowboy vagy jegykezelő. De félretéve a viccet, komolyan mondom, hogy nem tudok olyan életet elképzelni, amelyben nem énekelek.”

 

 

Régi „veterán” jutott tovább az X-FaktorbanNyolc éve próbálkozik
Beuka tiszta erőből készül a bizonyításra, míg Kocsis Tibinek talán ez az utolsó lehetősége. Olyan, mint egy olimpikon, négyévente megméretteti magát különböző tehetségkutatók színpadán. Nyolc éve a Megasztárban, négy éve a Csillag születikben, most pedig az X-Faktorban indult. De még mindig nem adta fel az álmait. „Hosszú ideje érzem, hogy ez az én utam, ezért nem adom fel. Hiszek abban, hogy tanulással, gyakorlással mindig messzebb és messzebb lehet jutni” – kezdi a férfi, aki a Csillag születik után elég komoly rajongó táborra tett szert, akik biztatták, hogy az X-Faktorba is jelentkezzen. Tibinek persze sokszor jólesik a rajongók közeledése, de vannak kételyei. „Tudom, hogy ez annak a Kocsis Tibornak szól, aki benne van a tévében. Az életben nem vesz körül rajongó lányok hada, ami persze nem is baj, mert ez nagyon nem az én világom. És kicsit szentimentálisan hangzik, de én az igazit keresem” – mondja Tibi, aki csakúgy, mint előtte oly sok tehetségkutatón induló fiatal, azt mondja: most nem a szerelem az első, csakis az X-Faktor. „Ha most bekopogtatna a szerelem az életembe? Nos, ahogy magamat ismerem, lehet, hogy először becsapnám az ajtót, de mielőtt még becsukódna, betenném a lábam az ajtó és a küszöb közé.”

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top