TV-sztárok

Az X-Faktor versenyzője: “Apaként nem sikerült bizonyítanom”

Rolkó László, a Brrr-srác címkét kapta Geszti Pétertől az X-Faktorban. Pimasz produkciójával meggyőzte a mentorokat. Meg persze a nézőtéren helyet foglaló nőket is.
Rolkó László és kisfia
Rolkó László és kisfia

A csibész tekintetű férfi meglepő produkcióval állt az X-Faktor színpadára, bár azt állítja, izgalmát próbálta palástolni az „arcoskodással”.  „Sokkolóan meglepő érzést váltott ki belőlem a színpad, és a mentorok jelenléte. Ha mikrofont ragadok, rögtön átváltozom, nagyon élvezem az éneklést, imádom a színpadot” – mondja László, aki nemcsak a zsűrit, de a közönség tagjait is elvarázsolta. „Sokszor mondják, hogy megvan a megfelelő kisugárzásom. Szeretem a női nemet és szeretem érezteti egy nővel, hogy mennyire értékes.” Bár Lacinak a csajozás a gyengéje, jelen pillanatban a hölgyeknek be kell érniük egy-egy rámenős pillantásával. „Jelenleg van barátnőm, így ez most bizonyos szempontból tárgytalan. De általánosságban elmondható, hogy kétgyermekes családapaként komolyabban vesznek a hölgyek.” És hogy hol van a két gyermek édesanyja? Laci öt évig élt együtt gyerekei anyjával, de kapcsolatuk megromlott, így különköltöztek. Az X-Faktor továbbjutója most kéthetente láthatja fiait, a kétéves Zsombort és a nyolcéves Bencét. „Ők a legfontosabbak számomra. Többek között miattuk is jelentkeztem az X-Faktorba, hogy ha már apaként nem sikerült a maximumot teljesítenem, legalább máshol bizonyíthassak a srácoknak” – mesélte az énekes.

„Az X-Faktor nem változtat kettőnk kapcsolatán”
László úgy érzi a selejtező utáni visszajelezésekből, hogy sikerült valamit letennie azt asztalra. „Persze Zsombor még kicsi ahhoz, hogy megértse, de Bence nagyon büszke rám.” A sikereitől Laci azért azt nem várja, hogy egykori szerelmével helyreálljanak a dolgai. „Az X-Faktor válogatóján nyújtott produkcióm nem változtatott a kettőnk kapcsolatán, de ha ezen múlt volna, akkor úgy gondolom, hogy nem beszélhetnénk őszinte kapcsolatról.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top