TV-sztárok

Tizenhat évesen szülte első gyermekét az RTL sztárja

A szombati X-Faktor-válogatón a mackós, szemüveges Tarány Tamás biztonsági őrként ment fel az X-Faktor színpadára és rocksztárként jött le onnan. Bagosi Alexa pedig kétgyermekes anyukaként csalt könnyeket dalával a mentorok szemébe.

Bagosi Alexa
Szomorúság lakozik a mosolya mögött

Tizenhat évesen szülte első gyermekét az RTL sztárjaA kétgyermekes, huszonegy éves anyuka produkciója sokakat megérintett. Ráadásul a fiatal nő szándékosan választotta ezt a szerelmes dalt a válogatóra. „Abban a produkcióban benne volt az összes vágyam, az érzéseim. Szerettem volna megmutatni egy részét annak, milyen ember vagyok. Abban a három percben benne volt az egész életem” – kezd bele történetébe Alexandra, aki tizenhat évesen szülte első gyermekét, a most négyéves Annát, majd a másodikat, Tomikát, aki most hároméves. Nemrégiben zátonyra futott a kapcsolata a férjével, épp most válnak. „Annak, hogy fiatalon szültem, megvan az előnye, persze járt némi nehézséggel is. Először sokkot kaptak a szüleim, hiszen alig múltam tizenhat éves. Megkérdezték, mit szeretnék csinálni. Számomra nem volt kérdés, mi lesz ezután. Utána azonban már teljes mellszélességgel támogattak, mindenben segítettek, és amikor megszületett a lányom, ők voltak a világ legboldogabb emberei. Talán jobban megértem majd a gyerekeim azon korszakait, amelyeken minden kamasz és fiatal felnőtt átmegy. Nem bántam meg, hogy így alakult” – emlékszik vissza Alexandra, akinek férje segít az X-Faktor alatt. „A férjem százszázalékosan segít, átvállalja a gyermekek ellátását és felügyeletét, ha szükséges és természetesen a szüleimre illetve a testvéreimre is bármikor számíthatok” – mondja Alexa, akinek már-már tökéletesnek tűnik az élete, pedig nehéz időszakon megy keresztül. „Fiatalok voltunk, amikor összeházasodtunk és akkor azt hittem, ő az a férfi, aki mindent meg tud adni nekem érzelmekben, és minden másban. De ahogy telt az idő, rájöttünk, nem ugyanaz a cél, nem ugyanazt szeretnénk az élettől. Ezért úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk. De nagyon büszke vagyok arra, hogy ő a gyermekeim apja. És ha újra tizenhat éves lennék, akkor sem csinálnék semmit másképpen” – zárja le a tehetséges énekes.

 


Tarányi Tamás
„Biztonsági őr vagyok, de tudom, hogy mást szánt nekem az élet”

Tizenhat évesen szülte első gyermekét az RTL sztárjaA szemüveges fiatalember elképesztő hangját hallva felállva tapsolt a közönség. Tamás hibátlanul énekelte el a U2 slágerét, pedig soha nem tanult énekelni. „Igazi autodidakta vagyok. Tizenkét éve gitározom, de kottát egyáltalán nem tudok olvasni” – meséli az énekes, aki azt mondja, nagy szorongással lépett a színpadra. „Ahogy láttam, hogy a közönség egyre jobban kedveli a produkciómat, úgy lettem egyre bátrabb és felszabadultabb. A mentorok arcáról semmit nem tudtam leolvasni, csak azt láttam, hogy Geszti Péternek tetszik, és ez is erőt adott.”
Tamás nem szeretett korábban nyilvánosan énekelni, olykor a barátok, rokonok kedvéért dalra fakadt, de nagyközönség elé nem állt. „A leggyakrabban az albérletben gitározgatok, vagy ha hazamegyek anyukámhoz. Még az is előfordul, hogy ő is velem énekel” – meséli Tamás, aki abban bízik, hogy az ő története erőt adhat sok embernek; a vidéki fiút, aki biztonsági őrként dolgozik, egyszer csak eléri a siker. „Bármit is csinálsz most, ha azt gondolod, hogy másra vagy hivatott, akkor ne habozz változtatni. Én szeretném megváltoztatni az életem, ezért jelentkeztem az X-Faktorba. Jól érzem magam munkahelyemen és szeretem a munkatársaimat, de mégis úgy érzem, nekem a zenei pályát szánta a sors.” Tamás jelenleg egy albérletben lakik Budapesten három barátjával és két és fél éve nagyon szerelmes egy lányba. Ha tovább jut, várható, hogy nők tömegei fogják majd keresni az interneten, vagy személyesen. Ő azonban állítja, kitart. „Minket semmi sem választhat el” – mondja.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top