TV-sztárok

Győzike a hibás lánya balesetéért?

Utólag Győzike is belátja, hogy nagy felelőtlenség volt hagyni 17 éves lányát egyedül vezetni. A vasárnap balesetet szenvedett Evelynnek mindössze két hete volt jogosítványa.

Győzike a hibás lánya balesetéért?Csak hetek múlva derül ki, maradandó károsodás nélkül felépül-e Gáspár Evelyn – írja a Blikk. A lányt jelenleg is a salgótarjáni kórház intenzív osztályán ápolják, miután vasárnap Sóshartyán és Kishartyán között egy éles kanyarban kisodródott Fiat 500-asával. Műtétre nem lesz szükség, de mozdulatlanul kell feküdnie.

„Az iskolába egyedül járt a kocsival, amióta megkapta a jogsiját, de az edzésekre mindig vele mentem. A hasműtétem miatt most először otthon maradtam. Talán ha mellette vagyok, belenyúlok a kormányba” – mondta a lapnak Győzike, aki ma már tudja, mekkora hiba volt hagyni, hogy egyedül vezessen friss jogsijával a lánya.

Evelyn alkohol- és drogtesztje negatív lett, de Győzike elmondása szerint lehet, hogy egy őz ugrott a kocsi elé, legalábbis a lány így emlékszik. Anyja, Bea szerint az is lehetséges, hogy Evelyn a fogyókúrája miatt legyengült, vagy a táplálékkiegészítői miatt egy pillanatra kihagyott a figyelme.

A rendőrség még vizsgálja a baleset körülményeit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top