TV-sztárok

Négyes szex az ÖsszeEsküvőkben

Elszabadultak az ösztönök a fiúk lakosztályában: négyes szexpartiba bonyolódtak a szereplők a tévé valóságshow-jában – számolt be a Bors.

Renike Szilóval, Mása pedig Marcival feküdt le az ÖsszeEsküvők rezidenciáján. A dolog pikantériája: a két pár úgy adta át magát az élvezeteknek, hogy a másik duó éppen mellettük hentergett.

Miután Renike és Mása átköltözött a fiúk házába, végre kitombolhatták magukat a többhetes szexmegvonás után, akárcsak a fiúk. A nagydumás Renike és Sziló már a fürdőkádban alaposan felizgatták egymást, majd bevonultak a hálóba, hogy ott folytassák, akárcsak legutóbb.

Nem sokkal később Mása és Marci csatlakozott hozzájuk, így az egymás szomszédságában lévő ágyakban a két, vágyainak parancsolni nem tudó pár egyszerre szerelmeskedett. Míg Marián és Mása csak „szöszmötölt” egymáson, addig Renikéék beteljesítették az aktust – részletezte a bulvárlap a szexparti eseményeit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top