TV-sztárok

Éjszakai munkára kényszerítették VV Seherezádét

Seherezádé édesanyja egyáltalán nem bánja, hogy eltűnt az életükből Claudio, az olasz fiú ugyanis éveken át lelki terrorban tartotta a lányát. Örül, hogy gyermeke újra boldog, immár VV Gergő oldalán – állítja a Bors. Egy másik bulvárlap szerint Claudio azonban bosszút forral, mégpedig a villa alfahímjének az exével.

Terrorban élt az RTL Klub sztárja Édesanyja állítása szerint a szakítástól Seher végre felszabadult érzelmileg, mert “láncra vert kutyaként élt Claudio mellett két éven keresztül”. Nemcsak lelki terror alatt tartotta, hanem megalázta és manipulálta őt. Ráadásul arra kényszerítette a lányát, hogy újra vágjon bele az éjszakai munkába – amit éppen kedvese kérésére hagyott abba a kapcsolatuk elején –, mert már nem szponzorálta tovább – hangzanak a szőkeség anyjának a vádjai. „Gergő mellett már két hét alatt megkapta mindazt, amit eddig Claudiótól két év alatt nem sikerült” – jegyzi meg a bulvárlapnak a mama, aki eddig még nem gondolkodott el Gergő börtönviselt múltjáról.

A Rómában élő Claudióról azonban hallunk még! A legfrissebb információk szerint összefog Gergő villán kívül hagyott barátnőjével, Csillával és bosszút állnak exeiken. A Blikk úgy tudja, hogy a felszarvazottak egymást vigasztalják és kitárgyalják párjuk villabeli hűtlenkedését.  Az egyik közösségi oldalon már összeismerkedtek, sőt az olasz férfi a hét végén Magyarországra jön.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top