TV-sztárok

Lelepleződött! ÖsszeEsküvő Mása prosti volt

Visszafelé sült el Mása fegyvere, a TV2 valóságshow-jának sokak szerint hazudozó, házas menyasszonyjelöltje. A hirtelen előkerült férj ugyanis visszavágott, és mindent bevallott a nőről – írja a Blikk.

Lelepleződött! ÖsszeEsküvő Mása prosti voltSzínre lépett a kétgyermekes Mása férje, és durva vádakkal illette feleségét, miután a show-ban a nő azt állította róla, hogy drogproblémái voltak. Zoltán a Majka vezette Esküdj! című műsorban lerántotta a leplet – a már eddig is sokat támadott – nejéről. Elmondása szerint Mása prostituált volt. Állítólag egy fordítóirodában dolgozott bejelentve, de később kiderült, hogy ez nem igaz, ugyanis a testéből élt. „Egyszer a fejéhez vágtam, akkor nem is tagadta” – jegyezte meg a férj, aki szerint a műsorban egyfolytában hazudozó nő jó színésznő, és csak azért jelentkezett az ÖsszeEsküvők című műsorba, hogy ismert legyen. Zoltán legszívesebben magához venné közös gyermekeiket, mert attól tart, hogy a nő nem hozza majd haza a Moszkvában élő anyjától, és többet már nem láthatja őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top