TV-sztárok

Voksokra gyűjt pénzt Keresztes Ildikó

Mivel a székely Baricz Gergőre nem lehet szavazni Erdélyből, ezért mentora mindenkit arra biztat: a fiú magyarországi rokonságának küldjenek pénzt SMS-ekre – értesült a Bors.

Voksokra gyűjt pénzt Keresztes IldikóKeresztes Ildikó a közösségi oldalán segít mentoráltjának abban, hogy a külföldről szavazók is el tudják juttatni rá a voksaikat. Elmondása szerint ő csak megosztotta üzenőfalán a székely énekes élelmes rajongóinak a tervét arról, hogyan „szavazhatnak” Gergőre – aki a tehetségkutató legutóbbi fordulójában elsírta magát a színpadon – a határon túliak: pénzt utalnak át valakinek, aki Magyarországon annyi SMS-t küld, amennyi az összegből kitelik. „Nem szeretném, ha a határon túli énekesek a szabályozás miatt hendikeppel indulnának” – nyilatkozta az énekesnő a bulvárlapnak. Baricz ugyan örül, hogy javultak a továbbjutási esélyei, de tudja, hogy a határon túlról nem számíthat tengernyi voksra. „Más a tévé előtt kényelmesen ülve SMS-t küldeni, mint két nappal az adás előtt pénzt küldeni, amikor még azt sem tudod, hogy a kedvenced miként teljesített a színpadon” – jegyezte meg Gergő, aki a napokban szakított X-Faktorbeli versenytársával, Kováts Verával, akihez gyengéd szálak fűzték.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top