TV-sztárok

Technikai baki ejtette ki Lil C-t

Nem nyílt ki az énekes előtt a LED-fal, emiatt képtelen volt a begyakorolt módon előadni a számát. Meggyőződése, hogy emiatt érte hátrány. Mentora, Keresztes Ildikó is így gondolja – írja a Bors.

Ezért esett ki Lil CMivel a színpad közepén található LED-fal nem nyílt ki, az énekesnek meg kellett kerülnie, az általa begyakorolt koreográfiától eltérően. Lil C nem akarja a technika ördögére fogni a kiesését, de állítja, másképp énekelt volna, ha nem éppen vele történik meg ez a malőr. „Az a dolog, hogy próbán kinyílik a fal tizenötször, és pont élőn szívtam meg, ez nagyon, de nagyon durva dolog volt” – kommentálta az interneten a történteket az énekes, aki a produkció egyik táncosnőjének, egy kétgyermekes anyukának udvarol. Keresztes Ildikó elárulta, ő is látta mentoráltja produkcióján, hogy valami nem stimmelt. „Ez egy betanult koreográfia, és hogyha valami porszem kerül a gépezetbe, akkor az még egy több éve a színpadon álló művész esetében is nyomot hagyhat a produkción” – jegyezte meg a bulvárlapnak, hozzátéve: szerinte emiatt Lil C produkciója hátránnyal indult.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top