TV-sztárok

Nőt akart megütni Alekosz

A görögöt Ricsi fogta le, hogy meg ne üsse a parázs vita hevében korábbi választottját a rezidencián. A lányt ugyan Alekosz hozta a játékba, de hamar kiderült, hogy nem illenek egymáshoz – számolt be az ÖsszeEsküvők legújabb fejleményeiről a Blikk.

Nőt akart megütni AlekoszHatalmas üvöltözés és botrány borzolta a kedélyeket a párkereső műsor rezidenciáján. Az alig pár napja a házban élő Dóri (23) – akit Alekosz költöztetett be egy átmulatott éjszaka után – ugyanis máris alaposan összezavarta a kialakult viszonyokat. Az egykor a Playboy magazinban is szereplő lány annyira felbőszítette Alekoszt (33), hogy kis híján meg is ütötte korábbi választottját. Dóra azzal akasztotta ki az egykori VV-játékost, hogy Marcit, Alekosz rezidenciabeli barátját – akit a tévés szereplése miatt már kitagadott a családja – szerette volna a műsoron kívül látni. A VV-győztes a vita hevében durva szitokszavakkal illette a lányt, aki nem volt rest, és beszólt a görögnek: „Én azt nem bírom, ha valakinek már este hatkor alkoholszaga van, és egész nap iszik.” Mire Alekosz: „Én kiadtam neked a legmélyebb titkaimat (…) behoztalak ide, te számító kis k…rva! Mit képzelsz magadról?” – kelt ki magából az egykori biztonsági őr, akit végül Ricsi fogott le, hogy ne üsse meg Dórát. Ricsi beavatkozásának pedig minden bizonnyal egy újabb forró együttlét lett/lesz a következménye, hiszen legutóbb is szexszel kellett kibékítenie benti párját, Nikót, aki azt nehezményezte, hogy Ricsi túlzottan barátkozik az új lakóval.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top