Sztárok

Prostikhoz járt Alekosz

Az egykori VV-győztes elárulta, képtelen csajozni, ráadásul eddig a jó nőknek szinte mindig fizetett a szexért – írja a Blikk.

Alekosz (33) és legújabb barátja, az ÖsszeEsküvők játékosa, Marci (25) egyedülálló lehetőséget kapott a TV2-től. Szombaton a rezidencia falain kívül vadászhattak újabb feleségjelöltekre, miközben a hírek szerint Alekosz korántsem facér. Marci a többiektől a buli előtt alapos felkészítést kapott csajozásból, azonban hiába várta Alekosz tanácsait. „Azt kell mondanom neked, barátom, hogy egyáltalán nem tudok csajozni. És bár azt mondtam, hogy több száz nőm volt eddig, szinte kivétel nélkül mind bűn ronda volt, a többieknek meg fizettem a szexért” – vallotta be neki a görög, akit ennek ellenére a szórakozóhelyen szinte szétszedtek a nők. A kaszanovák végül egy-egy lányt vittek haza, az ÖsszeEsküvők rezidenciájára limuzinnal: a Jóban Rosszban című sorozatban is esetleg szerepet kapó Alekosz a vörös hajú lányt, Dórit (23) szemelte ki, aki – elmondása szerint – elvarázsolta, akárcsak korábban a kétgyermekes Mása, míg Marci a szőke Juditot – egy 36 éves édesanyát – költöztette be átmenetileg a feleségjelöltek közé. A Bors egyébként kiderítette, hogy Alekosz új kedvese néhány hete még szőkén mutatta meg a bájait a „nyuszis” magazinnak. Állítja, Alekosz nem az ideálja, de imponálnak neki a görög férfi belső tulajdonságai – számolt be a Bors. 

Fotó: Sanoma Archív/RTLKlub Sajtóklub
Fotó: Sanoma Archív / RTL Klub Sajtóklub

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top