TV-sztárok

Szabó Zsófi a volt Fradi-vezérrel randizik

Olvasóriporter fülelte le, amint Szabó Zsófi pénteken Sarka Katával költözködik el volt szerelme, Mártha Imre lakásából. A búfelejtő bulin aztán talán egy új szerelem is rátalált.

Szabó Zsófi és a volt Fradi-vezér egy pár!Korábban még azt mondták, mindössze hullámvölgyben van kapcsolatuk az ELMIB Energetikai Csoport vezérigazgatójával, Mártha Imrével. A hétvégén azonban Zsófi már vissza is költözött a szülői házba. Sarka Kata és Hajdú Péter ráadásul még fergeteges búfelejtőt is rendezett neki, ami után már végképp nincs visszaút, hiszen Zsófiról olyan képek kerültek fel az internetre, aminek tanúsága szerint a Jóban Rosszban színésznője igencsak jól érezte magát Berki Krisztián, volt Fradi-vezér társaságában. A Borsnak ezt Hajdú Péter végül meg is erősítette. „Jó volt újra boldognak látni Zsófit, végre ismét nagyokat nevetett. Örülnék, ha ez a kapcsolat végre komoly lenne. Én őszintén drukkolok nekik” – nyilatkozta Hajdú a Borsnak. Mondatai pedig azt jelentik, Zsófi és Berki egy párt alkotnak, Mártha Imre pedig már csak a múlté.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top