TV-sztárok

Nekirontott Szabó Zsófi Hajdúnak

A Jóban Rosszban színésznője kifakadt a Frizbi felvételén – számolt be a Bors.
Még együtt
Még együtt

Szabó Zsófit azért hívta Hajdú Péter a műsorába, hogy a Mártha Imrével való kapcsolatáról faggassa, ám a színésznő minden dühét a műsorvezetőre zúdította. „Minden görénységeddel elfogadlak annak, aki vagy. De bárkivel találkozom az utcán, gyűlöl téged. Benne vagyok abban az öt, maximum tíz emberben, aki tényleg szeret. A kisfiad keresztanyja vagyok, és rajtam is átgázolsz?” – fakadt ki a színésznő, akinek Hajdú poénja egyáltalán nem volt ínyére.

A kínos közjáték után az exével való kapcsolatára is rátért. „Tulajdonképpen nem szakítottunk. A mai napig nincs kimondva. Szakítottam azzal az élettel, és eljöttem onnan – vallotta be Hajdú Péternek Zsófi, aki azóta nem is beszélt a párjával. A bulvárlapnak a kérdésére, miszerint most hányadán is állnak, a színésznő a következőket válaszolta: „Nem vagyunk rosszban, és elkerülhetetlen, hogy találkozzunk, hiszen egy edzőterembe is járunk. Amennyiben a helyére kerülnek a gondolataink, biztos lesz majd egy kiadósabb beszélgetésünk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top