TV-sztárok

Megszületett Völgyesi Gabi gyermeke

Az Unique 34 éves énekesnője hétfőn éjfél után adott életet első gyermekének. A 2700 grammal és 53 centivel született kisfiúnak – férjével együtt – a Martin nevet adták. – írja a Blikk.

Megszületett Völgyesi Gabi gyermekeEgy héttel korábban érkezett, mint ahogy vártuk. Hétfő reggel már beindultak a fájások, de amilyen gyorsan jöttek, olyan gyorsan el is tűntek, ezért az orvosommal való konzultálás után még elindultunk egy forgatásra” – meséli Völgyesi Gabi. Az ügyvédként dolgozó énekesnő azonban este hat körül ismét fájásokat tapasztalt, és akkor már be is ment párjával együtt a kórházba. Onnan viszont hazaküldték, mondván, még mindig nem jött el a szülés ideje. „Pár órával később azonban már egyértelmű volt, hogy hamarosan érkezik a baba” – nyilatkozta a bulvárlapnak. Az énekesnőnél kisebb komplikáció lépett fel a szülésnél, ezért császármetszéssel hozta világra kisfiát. Így a betervezett apás szülés elmaradt, mindenesetre a párja egy üveglapon keresztül követte figyelemmel a szülés pillanatait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top