TV-sztárok

VV Fecó kiakadhat párja műmellén

A villa dumagépe nem biztos, hogy kitörő lelkesedéssel fogadja kedvese újdonsült szilikoncicijeit. A romák körében ugyanis nem divat a plasztika – írja a Blikk.

VV Fecó kiakadhat párja műmellénBombaformában várja Angéla VV Fecót. Nemcsak fogyókúrába kezdett, amelynek eredményeképpen már négy kilót leadott, hanem rendbe hozatta a szülés miatt megereszkedett mellét is. Fecó két gyermeke anyjának ugyanis felajánlottak egy ingyen szépészeti műtétet, ő pedig kapva kapott az alkalmon. Ám elképzelhető, hogy a villalakó – aki még az esküvőjén is sokkot kapott – eleinte nem örül majd annyira a változásoknak, hiszen ő mindig is a természetes szépségre voksolt. „Fecó mindig azt hangoztatta, hogy a természetesség híve, hogy ő úgy szereti Angélát, ahogy van. Még ha itt-ott gömbölydedebbek is az idomai. Szerintem meg fog döbbenni, amikor meglátja” – vélekedik a legutóbbi párbajon kiesett Eszter. Angéla mindenesetre 400 köbcentis implantátumot rakatott a mellébe. „Szerintem rettentően meg fog lepődni Fecó, de ugyanakkor nagyon örül is majd neki” – állítja az asszony, aki meggondolatlanságával könnyen kiejtheti párját a játékból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top