TV-sztárok

Nem ússza meg szex nélkül VV Attila

A következő napokban a korábbi széria néhány villalakója visszaköltözik a luxusbörtönbe. Többek között Szandika is, aki Attilára igyekszik kivetni a hálóját – írja a Blikk.

Nem ússza meg szex nélkül VV AttilaHamarosan beköltözik a villába a VV4 négy szereplője: Olivér, Gombi, Ildikó és Szandika, hogy kicsit felfrissítsék a hangulatot a luxusbörtönben. Az erotikashow-jával befutott Szandika már régen szemet vetett a villa összeférhetetlenjére, ezért minden bizonnyal megpróbálja majd becserkészni. „Szandi egyszerűen imádja Attilát. (…) A nyers stílusa nagyon bejön neki, olyannyira, hogy a többi már nem is számít” – vallotta be a plasztikcica barátnője, Petra. VV Péter reméli, hogy villabeli barátja – aki korábban már Eszternek is felajánlkozott – enged majd Szandika közeledésének, hiszen pont erre van szüksége a csajozni képtelen Attilának. „Kíváncsi vagyok Attila arcára, amikor Szandika majd odadörzsöli a melleit, ahogy tette anno Alekosszal is. Szerintem tetszeni fog neki, hogy ilyen hosszú cölibátus után végre valaki megkörnyékezi” – vélekedik a kiesett villalakó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top