TV-sztárok

Fenyegetőzött és tombolt VV Éva

Kiakadt, hogy nem ő költözhet be a villába, s abból is elege lett, hogy mindig azzal vádolják: gondjai vannak az alkohollal. A riporternek készülő egykori villalakó úgy döntött, az anyacsatornája nélkül fog ezek után boldogulni – írja a Bors.

Fenyegetőzött VV ÉvaHetek óta arra várt  Baukó Éva, hogy beköltözhessen a 20 nap múlva záró valóságshow szereplői közé. A botrányos viselkedése miatt az RTL-től kitiltott exvillalakó helyett azonban Ildi, Gombi, Olivér és Szandika „szórakoztathatja” a villalakókat a luxusbörtönben. „Egész héten vártam, hogy hívjanak, aztán csütörtökön megtudtam, hogy nem mehetek. Sírógörcsöt kaptam, alig tudtam abbahagyni. Minden vágyam az volt, hogy visszaköltözhessek. Erre beküldnek helyettem egy Tordas Ildit! – dühöngött Éva. – Hát nem fogom tovább tartani a számat, elegem van! Úgy érzem, mintha üldöznének, pedig én szállítottam a nézettséget a Való Világnak. Azt hiszik, hogy megbízhatatlan alkoholista vagyok, amiből elegem van” – panaszkodott a kórosan lefogyott VV Éva. Az újságíróiskolába járó exvillalakó elhatározta, hogy a saját lábára áll, és nem kér az RTL Klub segítségéből ahhoz, hogy riporterként befusson. „Még megbánják, hogy mellőznek!” – fenyegetőzött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top