TV-sztárok

Megújul az RTL Klub

Bemutatta tavaszi műsorait az RTL Klub. Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója elmondta, hogy rövid időn belül a délutáni műsorsávtól kezdődően egészen a késő esti órákig szinte teljesen megújul az RTL Klub programstruktúrája.
Friderikusz is visszatért az RTL-hez
Friderikusz is visszatért az RTL-hez

Visszatérő és új saját gyártású műsorok és külföldi sorozatok lesznek láthatóak hamarosan a csatornán – mondta Kolosi a szerdai sajtótájékoztatón.

Február 20-tól hétköznap délutánonként 15 óra 10 perctől jön a Döglött Akták című amerikai sorozat, majd ezt követi két új, az RTL Klubon még nem látott dél-amerikai szappanopera, a Marichuy és a Teresa. A főműsoridőben is lesznek újdonságok, Magyarországon még nem vetített, vadonatúj részekkel tér vissza a Dr. Csont és A mentalista, majd nyártól a Castle című sorozat.

A Híradót követő sávban február 27-től egy vadonatúj napi vetélkedőt, az 1 perc és nyersz!-et láthatják hétköznaponként a nézők Sebestyén Balázs vezetésével. A műsor első évadát a Széf követi, szintén Sebestyén Balázzsal.

Február 29-től a Legyen Ön is milliomos! új műsorvezetővel, a hosszú kihagyás után az RTL Klubhoz visszatérő Friderikusz Sándorral lesz látható, minden szerdán 21 óra 20 perctől. A kvízműsor később – a csatorna indulása után – az RTL2-n folytatódik majd. A saját gyártású műsorok közül március első vasárnapján térnek vissza a humor nagyágyúi, a Heti Hetes sztárjai.

Az RTL Klub egyik legnagyobb tavaszi produkciója, a Csillag születik megújult formátummal és új zsűrivel lesz látható hamarosan a csatornán. A műsor házigazdái Ördög Nóra és Lilu lesznek. A tehetségkutatóban Hernádi Judit színművésznő új zsűritagokkal, Pokorny Lia színésznővel, Hajós András zenésszel és Puzsér Róbert kritikussal keresi majd Magyarország új csillagait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top