TV-sztárok

Valóságshow-t kaphat a Viszkis

Állás várhatja az RTL Klubnál a börtönből frissen szabadult bankrablót. A hírek szerint akár egy egész produkció épülne a kameraérzékeny Ambrus Attilára – írja a Bors. Úgy tűnik, keramikusi karrier helyett akár tévés karrier is várhat rá.

Valóságshow-t kaphat a ViszkisA bulvárlap információi szerint a tévécsatorna titkos tárgyalásokat folytat a Viszkissel. Két lehetséges állás várná a börtönben diplomát szerzett Ambrus Attilát. Az egyik egy valóságshow lenne, amelynek keretében az RTL Klub kamerái egyfolytában követnék a kiszabadult bankrablót, bemutatva, hogyan illeszkedik be a hétköznapokba.  A másik viszont egy olyan műsor lenne, mint a Svindlerek című tévésorozat, amelyben bűnügyi szakértőként alkalmaznák, feltárva a nézők előtt a csalók által elkövetett gyakori szélhámosságokat. A tévécsatornánál azonban cáfolták, hogy tárgyalnának az exrablóval, aki élete végéig törleszthet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top