TV-sztárok

Bochkor: Nem lesz több gyerek

A rádiós már unja, hogy állandóan az esküvőről és egy esetleges újabb gyermekáldásról faggatják. Tévés párjával megbeszélték, hogy hárman is tökéletesen boldogok – írja a Blikk.

Bochkor: Nem lesz több gyerekNem lesz esküvő, és nem lesz még egy gyerek – jelentette ki Bochkor Gábor. A 47 éves rádiós úgy döntött, egyszer és mindenkorra tisztázni szeretné, hogy így boldog a családjával, ahogy van. „Andival kőkeményen egyetértünk abban, hogy nincs szükségünk házasságra. Ő már túl van egyen, és az a papír nem vezetett sok jóra, velem nem köti össze papír, mégis boldog. Kell ennél jobb ok?” – tette fel a költői kérdést a pénteken startoló Megasztár zsűritagja. Bochkor szerint kislányukkal, a 4,5 éves Nórival kerek az életük. „Andival megbeszéltük, nem szeretnénk még egy gyereket, Nóri teljesen kitölti az életünket” – hangsúlyozta a rádiós, akik már a castingon ítésztársával, Bereczki Zolival „egymást kóstolgatták”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top