TV-sztárok

Visszavárják kollégái Tabáni Istvánt

Hanyatlófélben a Csillag Születik-győztesének a népszerűsége, alig van koncertje. Az exkollégái abban bíznak, hogy visszamegy teremőrnek, és újra együtt dolgozhatnak vele - írja a Blikk.

Már senkinek sem kell Tabáni István Elképzelhető, hogy visszatér a régi munkahelyére, a múzeumba Tabáni István, ahol két éve mondott fel. Idén ugyanis csak három fellépés (márciusban, áprilisban és júliusban) van neki betervezve, ebből pedig nem lehet megélni. A bulvárlap szerint az énekes – aki már a nősülést fontolgatja – előbb-utóbb választásra kényszerül, mert úgy tűnik, hogy kikopott a sztárok közül. A volt kollégái és főnökei mindenesetre visszavárják őt a Hopp Ferenc Kelet-ázsiai Művészeti Múzeumba. „Semmi sem tart örökké. (…) Itt mindig biztos helye van, az tuti – jelentette ki az egyik exkollégája. – Alig írnak róla, teljesen eltűnt. Úgy érzem, fogunk még találkozni” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top