TV-sztárok

Összeugrott Fridi és Sebestyén Balázs

Alig került az RTL Klubhoz Friderikusz Sándor, máris összerúgta a port a csatorna másik nagyágyújával. A Balázst célzó beszólását, kritikáját a fiatal kollégája sem hagyta szó nélkül. Mindemellett erősen jelen van a cenzúra Fridi új műsorában: letiltották a konkurens tévécsatorna riporterét, Tvrtkót.

Összeugrott Fridi és Sebestyén BalázsFriderikusz Sándor nem rejtette véka alá a véleményét jelenlegi kollégájáról, Sebestyén Balázsról. A Legyen Ön is milliomos! című vetélkedő házigazdája úgy véli, Balázsnak mentorra lenne szüksége. Sőt kritizálta – az egyik internetes portálon megjelent interjúban – fiatal kollégájának a Való Világban nyújtott szakmai teljesítményét. Balázs szerint Fridinek csupán reklámra volt szüksége, és ehhez ő kellett – írja a Bors. „Rendkívüli büszkeséggel tölt el, hogy Sándor is csatlakozott azon emberekhez, akik velem próbálnak címlapra kerülni. Ez igazán hízelgő. (…) Rengeteg műsort készített már, mégis úgy látom, összekeveri, hogy melyik miről szól, és mi egy műsorvezető feladata. Mentorunk valóban nincs, de most, hogy ő házon belül van, szívesen megkérem, mutasson utat nekünk, sötétben botorkáló bárányoknak” – vágott vissza, felajánlva, hogy akár Lilu mellett kipróbálhatja magát a következő VV-ben.

Egyébként ma debütál a csúcsgázsit kapó Fridi új vetélkedője, amelyben komoly cenzúra él. Az egyik játékos ugyanis a telefonos segítségnél nem hívhatta fel barátját, Vujity Trvtkót, hiszen ő a TV2 vezető arca. A Blikk információi szerint a műsor előtti adatrögzítésnél a szerkesztők jelezték az illetőnek, hogy nem szerencsés a választás, s azt tanácsolták neki, hogy a Napló műsorvezetője helyett inkább egy másik segítő elérhetőségét adja meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top