TV-sztárok

Dráma a Megasztárban

Nem sokon múlt, hogy lemondjon álmáról Horváth István, mert a megasztárosok szállására való beköltözés előtt megrettent, hogy hónapokra el kell válni kedvesétől. A rendőrből lett énekes ugyanis nehéz szívvel hagyta kint párját – írja a Blikk.

Majdnem feladta a MegasztárBejutott a legjobb 12 közé, mégis szomorú Horváth István. A 25 éves énekes a rendőri hivatásáról is lemondott azért, hogy bejusson a tehetségkutatóba, a szerelmétől azonban képtelen elszakadni. A bulvárlap úgy tudja, csaknem meghátrált, amikor megtudta, hogy be kell költöznie a Mega-lakba a versenytársaival, és el kell válni párjától, Szintitől, akivel két éve él együtt. Végül ugyan beköltözött, de fél attól, hogy a kapcsolatuk megsínyli a távollétet. „Persze tudom, ez az ára annak, hogy bejutottam a döntőbe, de nagyon rossz lesz, hogy nem leszünk együtt. (…) Az lett volna a legjobb, ha ő is beköltözhet velem. Ő adná a legnagyobb erőt a versenyen” – vallotta be István.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top