TV-sztárok

A neten szexel a Barátok közt sztárja

Pikáns kalandba bonyolódott az ország Vili bácsija, legalábbis egy pincérlány ezt állítja, akit buja üzenetekkel bombáz a szappanopera-sztár. Várkonyi András azonban mindent tagad, és azt állítja, visszaéltek a nevével és a fotójával – írja a Bors.

A neten szexel a Barátok közt sztárjaA Barátok közt Vili bácsija egy 28 éves, az olaszországi Bolzanóban élő magyar pincérlánynak csapja a szelet. Írogat Caterinának, flörtölget vele, a lány pikáns fotóihoz pedig buja kommenteket fűz. A hamarosan nagypapává váló, 63 éves színész azonban értetlenül áll az eset előtt. Várkonyi András a sorozat sajtósán keresztül csupán annyit üzent, hogy valaki visszaélt a nevével, és az ominózus Facebook-profilt nem is ő üzemelteti. Az ismerősei között azonban több újságíró, az RTL Klubnál tevékenykedő, illetve a szinkronszakmában dolgozó személy is található. Catherina elmondása szerint nagyon édeseket írogat neki ez a bizonyos Várkonyi András, akivel már többször beszélt, csetelt. Szívesen megismerkedne a netes gavallérjával, mert amúgy is az idős férfiakat kedveli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top