TV-sztárok

Durván lejáratják Vastag Csabát

Egy ismeretlen nő azzal "házal" az interneten, hogy az X-Faktor győztesétől várandós. Az énekes csak nevet a hihetetlen történeten, és gyógykezelésre küldené a rosszakaróit – írja a Bors.

Durván lejáratják Vastag CsabátA bulvárlap szerkesztőségébe érkezett e-mail szerint egy bizonyos Dobó Amália azt állítja, hogy Vastag Csaba gyermekét hordja a szíve alatt, az énekes azonban ügyet sem vet rá, sőt a munkahelyéről is kirúgták – mint írja –, mert teherbe esett az esküvőt folyamatosan csak ígérgető x-faktoros szépfiútól. A levélíró részleteket is közölt a képzelt románcról: „Volt, hogy hotelben is találkoztunk, és lefeküdtem vele. Hazug egy nőcsábász. (…) Amikor azt mondtam neki, hogy terhes vagyok, ő szó nélkül ült be a kocsiba. Azóta nem láttam (…) Ha megszületik a kicsi, akkor DNS-tesztet fogok csináltatni.” Vastag Csaba állítja, képtelen hazugságról van szó, és egy szó sem igaz az egészből. Az énekes szerint – akiről egy kínos házivideó kering a neten – az őt lejáratni kívánó illetőnek gyógykezelésre lenne szüksége.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top