TV-sztárok

Anyagi gondokkal küzd az RTL fiatal sztárja

Nehéz gyermekkora volt a tehetségkutató szabadszájú rapperének. Plazma abban bízik, hogy a Csillag Születik meghozza az áttörést, és végre nem kell nélkülöznie a családjának – írja a Blikk.

Plazma hivatalos facebook-oldala

Forrás: Plazma hivatalos

Facebook-oldala

A 19 éves Németh Zoltán, alias Plazma azért jelentkezett a kissé átalakult Csillag Születikbe, hogy egyenesbe hozza a családja életét. A fiatal rappernek túl korán kellett felnőnie. Alig volt 17 éves, amikor a szülei válása miatt ott kellett hagynia az iskolát, hogy munkát vállaljon, és eltarthassa édesanyját és az ikerhúgait. „Muszáj volt elmennem dolgozni, hiszen anyu óvodadajka-fizetéséből nem tudta eltartani a családot. Persze fájt a szíve azért, hogy nem érettségiztem le, de valamiből meg kellett élni” – mondta Plazma. A fiatal rapper dolgozott segédmunkásként az építőiparban, burkolt, parkettázott, zöldségesnél is vállalt munkát, sőt gyárakban is takarított. „Nyolc osztállyal mást nemigen lehet találni, ráadásul ezek csak alkalmi munkák, ezért nagyon fontosnak tartom, hogy minél előbb leérettségizzek” – hangsúlyozta a kiscsillag, aki a győzelmével biztos anyagi hátteret szeretne teremteni a családjának, akárcsak a megasztáros Szakos Andi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top