TV-sztárok

Puzsér durván beszólt Hajósnak

Élő adásban szólalkozott össze Puzsér és Hajós. A szájkarate vége az lett, hogy a szókimondó kritikus melegebb égtájra küldte el a zenészt, aki csak poénnak szánta a mondandóját. Mindezek ellenére a nézők és a kiscsillagok odavannak a kritikusért.

Puzsér durván beszólt HajósnakA Csillag Születik legutóbbi adása Puzsér Róbert és Hajós András heves vitáitól volt hangos. A két zsűritag több produkció kapcsán is egymásnak esett – számolt be a Bors. Ám Hajósnál akkor szakadt el a cérna, amikor a kritikus – aki legutóbb Varga Viktort alázta – kíméletlenül a földbe döngölte a Prügyi duót, és beszólt szókimondó ítésztársának, mondván, menjen át egy másik csatornához. Puzsér azonban keményen visszavágott: elküldte kollégáját a p…ába. Hajós azzal indokolta kitörését, hogy túl keménynek érezte Puzsér kritikáját. Hiába szánta viccnek a beszólását, ítésztársa másképpen látja. „Ez egy arrogáns és övön aluli beszólás volt, ami teljesen váratlanul ért” – állítja a zsűritag, akinek eddig már három állásába is került a szókimondása.

A nézők és a kiscsillagok azonban imádják Puzsért. A szombati adás után csak őt várták autogramkérők az adás után – írja a Bors. Ezen még a CSISZ legvitatottabb ítésze is meglepődött. „Sem a népszerűség, sem a közgyűlölet nem befolyásolhat a döntéseimben” – jelentette ki Puzsér, akit már a Bagi–Nacsa-páros is kifigurázott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top