TV-sztárok

Hajdú kirúgta a túlsúlyosnak tartott nőt

Hiába nyerte meg az internetes szavazást az egyik versenyző, Hajdú Péter kizárta a megmérettetésből. A Frizbi műsorvezetője ugyanis nem találta elég soványnak a közönség kedvencét, aki úgy döntött, perre viszi az ügyét – írja a Bors.

Botrány a szépségkirálynő-választás körülKizárták A szépségkirálynő című műsorból azt a lányt, aki a közönség szavazatai alapján 21-ként került a döntőbe. Mayle Jennifer a Megasztár péntek esti döntőjében ugyan még bemutatkozott, ám egy hétfői döntés értelmében nem vehet részt a szépségkirálynő-választáson – amely tavaly is botrányoktól volt hangos –, mert nem felel meg a szakmai zsűri elvárásainak. Hajdú Péter, a műsor producere szerint véletlenül került fel Jenni fotója a verseny hivatalos facebookos oldalára, ám a döntéssel ő is egyetért. A dubajozókra vadászó műsorvezető – aki egyébként hosszú ideig az vékony feleségéért aggódott – úgy véli, hiába szép lány, mégiscsak hetvenkilós, miközben a mezőnyben ötvenkilós versenyzőknek kell szerepelniük. A túlsúlyosnak bélyegzett Jenni jogi úton szeretne elégtételt venni az őt ért sérelmekért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top