TV-sztárok

Így fogyott le drasztikusan VV Kinga

Immár 60 kiló alatt van az egykori villalakó. A Playboy címlapján domborító nyuszilány eddig összesen több mint 10 kilót dobott le. A pluszkilók lefaragása érdekében egy különleges diétát is bevetett – írja a Bors.

Így fogyott le drasztikusan VV KingaCsúcsformába hozta magát a villában zugevővé vált Kinga: újra belefér a régi ruháiba, és a mérleg csupán 58 kilót mutat alatta. Elmondása szerint a fogyást nemcsak az étrendváltás okozta, hanem az is közrejátszott, hogy a villából való kiköltözés után az élete visszatért az eredeti kerékvágásba, és ezáltal a bioritmusa is a helyére került. Mindenesetre a nyuszilány heti háromszor jár aerobikórára, hogy feszesebb és izmosabb legyen, sőt még egy különleges diétát is kipróbált, hogy újra beleférjen a kihízott ruháiba. „Kipróbáltam az egynapos csokidiétát, amivel elvileg egy kilót lehet leadni, és nekem sikerült” – lelkendezett az immár 58 kilós Kinguci, aki a valóságshow után összejött Attilával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top