Sztárok

Lebuktak: összejött VV Kinga és Attila

Kéz a kézben sétált egy fővárosi plázában a két egykori villalakó. Úgy tűnik, hogy a VV cselszövője és összeférhetetlenje végül egymásra talált a luxusbörtön falain kívül – írja a Bors.

Lebuktak: összejött VV Kinga és AttilaVV Kinga és VV Attila egymás kezét fogva andalgott Budapest legnagyobb bevásárlóközpontjában – számolt be a bulvárlap egy olvasói információja alapján. A két egykori villalakó kéz a kézben jött ki az egyik üzletből, majd egy étteremben ücsörögtek kettesben. A Bors megpróbálta szóra bírni a VV-győztest, aki egy kérdéssel vágott vissza: „Fénykép van róla? Ha nincs, akkor tagadjuk, amennyiben lenne, kénytelenek lennénk beismerni” – poénkodott Attila, akiről pedig a hónap közepén még az a hír járta, hogy becsajozott.

Elmondása szerint csupán jöttek-mentek a plázában, és nézegették a kirakatokat. „Dehogy kézen fogva, azt csak akkor ismerjük el, ha a szemtanú fotóval bizonyítja, vagy ha közjegyző előtt tesz írásos vallomást” – jegyezte meg. Az újdonsült nyuszilány is tagadta, hogy kézen fogva mászkáltak volna. „Jóban vagyunk, jókat beszélgetünk, és tény, mostanában találkoztunk párszor, de igazából ennyi, csak barátkozunk. (…) Barátok vagyunk, meglátjuk, mi lesz később, alakul-e köztünk ennél több” – mondta sejtelmesen Kinga. Az mindenesetre tény, hogy a két exvillalakó között vége a drámának, és már kibékültek, sőt Attila gratulált elsőként Kinguci Playboy-fotóihoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top