TV-sztárok

Fejlemények VV Zsuzsi ügyében

A Blikk szerint az egykori villalakónak többször volt rendőrségi ügye drog miatt. Eközben a lány cáfolja, hogy féktelen partizás után a tetőre mászott volna.

Börtön várhat VV ZsuzsiraA Blikk azt állítja, hogy a viselkedése miatt korábban is bajba került lány már közel 9 éve drogfüggő, és negyedik alkalommal került be a toxikológiára. A bulvárlap rendőrségi forrásokra hivatkozik, valamint azt is állítják, hogy nyomozás indult a 23 éves lány ellen kábítószerrel való visszaélés miatt. A Blikk szerint VV Zsuzsinál súlyosbító körülmény lehet, hogy egy meglévő büntetőeljárás alatt követte el az új cselekményt. Ha bebizonyosodik a függősége, de esetleg nem választja a drogkezelést (ún. elterelést), akkor akár börtönbüntetésre is számíthat – jegyzi meg a Blikk, idézve dr. Kamarás Péter ügyvédet, aki a Zsuzsi által februárban megtámadott újságírót képviseli.

VV Zsuzsi azonban semmit nem ismer el az ellene felhozott vádakból. Azt mondja csupán lejárató kampány folyik ellene. “Valóban volt egy kis problémám, de nem kötöztek meg és nem vittek be a toxikológiára”- mondta tegnap egy internetes oldalnak. VV Zsuzsi ügyvédhez fordult.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top