TV-sztárok

Magassarkúval fogy Szirota Jennifer

15 kilót adott le Szirota Jennifer, a Csillag Születik döntőse, így végre nagyobb önbizalommal választ magának nőiesebb ruhadarabokat, ráadásul a magas sarkak tovább nyújtják egyébként is karcsú alakját.

Magas sarkúval fogy Szirota JenniferSzirota Jennifer, a Csillag Születik sztárja, aki nemrég úgy döntött, hogy a tanulás helyett inkább az éneklést választja, nagy kitartás árán 15 kilótól szabadult meg. A Blikknek elmondta, megújult alakját már szívesebben meg is mutatja, bátrabban választ magának ruhát, a magas sarkú cipőkért pedig kifejezetten rajong. Amellett, hogy ezek a cipők tovább növelik önbizalmát, az is fontos szempont, hogy tovább nyújtják alakját, és még csak nem is kellett sokat küzdenie, hogy megtanuljon járni bennük. Bár a család anyagi helyzetén sokat segített volna a nyeremény, már csak a versennyel járó kiadások ellensúlyozása miatt is, azért Jennifer igyekszik odafigyelni arra, hogy nőiesen öltözködjön, és élvezi, hogy végre nem kell aggódnia súlya miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top