TV-sztárok

Így fogyott le a Barátok közt sztárja

Fitneszterem helyett a játszótéren vagy a konyhapultnál edz a barátjával Gyebnár Csekka. Párja ösztönözte, hogy vágjon bele a különleges edzésmódszerbe – írja a Bors.

Így fogyott le a Barátok közt sztárjaVégre megtalálta a tökéletes sportot a súlyával állandóan küzdő Gyebnár Csekka. A Barátok közt színésznője rákapott az úgynevezett fegyencedzésre, amelyet egy fegyenc dolgozott ki a börtönben töltött évei során. Mint mondja, a párja nagy sportember, s a fitneszbérletet sosem tudták jól kihasználni, ezért szabadidő hiányában olyasmit kerestek, amit bárhol és bármikor csinálhatnak. „A lényege, hogy a saját tested súlyával dolgozol. (…) Annyira praktikus, hogy nem igényel külön eszközöket, a konyhapultnál vagy a játszótéren is lehet erősíteni” – árulta el a szappanopera Gizije, aki a komplex mozdulatsorral nemcsak jó néhány kilótól szabadult meg, hanem izmosodott is. A színésznő heti két-három alkalommal erősít, az edzésben pedig a párja ösztönzi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top