TV-sztárok

Fehér Zoli felesége: “Olykor különösen nehéz perceket élek meg”

A szombati X-Faktorban újra megkérte felesége kezét Geszti Péter mentoráltja, Fehér Zoli. Azt szeretné, ha végre templomban is elvehetné szerelmét, Klaudiát, ugyanis egykor csak polgári szertartásuk volt. Az asszony elárulta nekünk, hogy milyen menyegzőről álmodik.

„Minden lány álma egy templomi esküvő, de a nagy habos ruha ezúttal túlzás lenne”

Fehér Zoli felesége: „Olykor különösen nehéz perceket élek meg„Amikor elképzelem a második esküvőnket, elönt a boldogság és a jó érzés. Látom magam előtt a csodaszép ceremóniát, és persze van egy »álomruhám« is. Mivel mi már házasok vagyunk, és van egy gyerekünk is, biztos, hogy egy visszafogott, elegáns darabot választanék, ami jól áll és amiben jól érzem magam. Minden lány álma egy templomi esküvő, de a nagy habos ruha ezúttal – a mi esetünket nézve – túlzás lenne szerintem” – meséli Zoli felesége, Klaudia. Az asszony persze azt is szeretné, ha sok koszorúslány lenne a romantikus templomi ceremónián. „Hatalmas bulit is tartanánk, ahol végre mindenki felszabadultan bulizhatna” – folytatja a büszke feleség.

„Az eredményhirdetés perceit és a párbajt talán én élem meg rosszabbul”

Klaudia érthetően most szinte repes a boldogságtól. De tudja, hogy még mielőtt a templomi esküvőről szövögetett álmokat megvalósítanák, Zolinak helyt kell állnia az X-Faktorban, ahol már többször került kiesésközeli helyzetbe. „Lelkileg talán én viselem jobban a mostani helyzetet, hiszen én nem vagyok benne a mindennapi pörgésben. Ráadásul lekötnek a hétköznapok, a gyerek, a munka, a tanulás. Így nekem könnyebb ezt az egészet feldolgozni. Viszont az eredményhirdetés perceit és a párbajt talán én élem meg rosszabbul. Természetesen mindig nagyon szorítok a férjemért, de olyankor különösen nehéz perceket élek meg” – mondja az énekes felesége.

Fehér Zoli felesége: „Olykor különösen nehéz perceket élek meg„Felkészültem a változásra”

Klaudia jól tudja, hogy valamennyit változni fog az életük a műsornak köszönhetően, ám – hasonlóan Oláh Gergő nejéhez – biztos benne, hogy házasságuk erős és kiegyensúlyozott marad. „Sőt abban reménykedem, hogy minden értelemben még jobbra fog fordulni a közös életünk. Hogy Zoli be tudja indítani a zenei karrierjét, hogy lesznek fellépései. Tudom, ez azzal is jár, hogy nem lesz mindig otthon, de erre felkészültem. Ha egyetlen dolgot kérhetnék most a sorstól, akkor biztos azt kérném, hogy Zoli dobogós legyen az X-Faktorban.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top