TV-sztárok

Stohl András elverte Hajdú Pétert

A hírességek hétvégi fogathajtó versenyén Stohl András megverte Hajdú Pétert. Így a Nemzeti Színház színésze állhatott a dobogó legfelső fokára.

keretes cikk - vak
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

A futamot a kilencediknek induló színész, Stohl András nyerte, Lázár Vilmos „segédhajtó” közreműködésével. A hétszeres fogathajtó világbajnok kiemelte, hogy Stohl kérésére ő egyáltalán nem nyúlt a szárhoz, így a színész teljesen egyedül vezette a fogatot a dobogó legfelső fokára. „Nagy boldogsággal tölt el a győzelem, de még nagyobb öröm volt látni, ahogy minden induló közülünk őszintén szurkolt a többieknek, és együtt örültünk minden teljesített akadálynál. Jó volna látni, ha az egész országban mindenki tudna örülni a másik ember sikerének” – mondta Stohl. A második helyet Galambos Lajos szerezte meg, harmadik Vastag Csaba lett.
Először vettem részt a versenyen és utolsó lettem! Fantasztikus élmény volt már maga a részvétel. Amikor az Arénában, tomboló közönség előtt, dübörgő zene kíséretében az ember a négy ló vontatta fogattal megpróbálja teljesíteni az akadályokkal teli pályát, hát az leírhatatlan érzés” – mondta Hajdú Péter.

Stohl András elverte Hajdú Pétert

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top