TV-sztárok

Bilincsben vitték el a TV2 sztárját

Rablással gyanúsítják a Bűnök és szerelmek című sorozat Serifjét. A rendőrség kezdeményezte K. István előzetes letartóztatását, a színésznek azonban már szombaton kamerák elé kellene állnia – írja a Bors.

Rendőrök várták egy bevásárlóközpont parkolójában szerdán a Bűnök és szerelmek című sorozat Serifjét, akit rablás gyanújával vettek őrizetbe. A 45 éves férfi állítólag a társaival tavaly szeptemberben egy csömöri sportáruházból hozott el különböző sporttermékeket, és a kijáratnál a biztonsági őröket is megverték, majd elmenekültek. A biztonsági kamerák azonban rögzítették az eseményeket, valamint az autójukat is, ami ellen körözést adtak ki. K. István ellen csoportosan elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást. A férfinak egyébként szombaton kellene legközelebb forgatni a TV2-vel – hiszen mint a bulvárlap megtudta, a csatorna napi sorozata rövidesen visszatér –, de most feltehetően jó ideig nem állhat majd kamera elé. A TV2-nél ezért válságstáb alakult a helyzet megoldására.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top