TV-sztárok

Nem állnak meg egy gyereknél Ördög Nóráék

Az anyaság teljesen megváltoztatta a műsorvezetőt. Kismamablogjában leír mindent, amit a szüléskor, majd az azt követő napokban átélt.
Út az anyaságig. Ördög Nóra látványos átváltozása képekben.

„Annyira szeretném jól csinálni, és nem elrontani, mert ez a kis ártatlan csodalény annyira megérdemelné, hogy jó szülei legyünk!” – írta Ördög Nóra a Facebookon. A sztármama a blogjában hosszan beszámolt kislánya, Mici születéséről, illetve az első együtt töltött hetek aggodalmairól, élményeiről – írja a Blikk. A tévés állítása szerint a szülés pontosan olyan volt, amilyennek a kismamajógán hónapokon keresztül mantrázta magának: természetes, rövid és könnyű. Férje, Nánási Pál végig vele volt. „A kezemet szorította, inni adott, ha kértem, masszírozott, támasztott” – írja a műsorvezető, aki arra is utalt naplójában, hogy nem állnak meg egy gyereknél. „Az egész élmény váratlan volt és persze iszonyatosan fájdalmas, de mégis az első igazi közös próbatételünk, mint család! És ettől legalább annyira gyönyörű és meghitt is. És még hány ilyen próbatételünk lesz…” – olvasható írásában, amelyből az is kiderül, hogy kezdő anyukaként mindenben meg akart felelni az elvárásoknak. „Mici máris igazi egyéniség. (…) Egyszerűen nem tudok betelni a látványával: annyira szép és tökéletes, és hihetetlen, hogy a miénk! Ez a szabályos arcocska, a kis kalimpáló karok és lábak, a kis izgő-mozgó, szuszogó »kukactest«, a tökéletes szájacska és azok a gombszemek” – áradozott kislányáról a műsorvezető, akit Lilu vált az X-Faktorban.

Nem állnak meg egy gyereknél Ördög Nóráék

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top