TV-sztárok

Párja nyugtatta le az X-Faktor mentorát – videó

Először beszélt kapcsolatukról Tóth Gabi és Markó Robi, akikről már a Szombat esti láz alatt elterjedt a pletyka, hogy összejöttek.

A Fókusznak nyilatkoztak először közösen, amióta kiderült, egy párt alkot Tóth Gabi és Markó Robi. Bár a táncos fiú kétlaki életet él, hiszen munkája miatt gyakran tartózkodik Olaszországban, amikor csak ideje engedi, barátnőjével van. „Az elmúlt időszakban nekem volt több időm, Robi most sokat dolgozott. De ha van 10 perce, felhív, hogy ebédeljünk együtt. Ha az ember valakivel szeretne találkozni, megoldja” – vélekedett Gabi, aki nemrégiben egy közös képet is közzétett szerelmével.

Párja nyugtatta meg az X-Faktor mentorát

A beszélgetés közben is látszott, míg az X-Faktor újdonsült mentora egy percre sem tud lassítani, addig párja a nyugalom szigete. „Tanulunk egymástól. Az elejétől kezdve jól működött ez a táncon keresztül, a Robi nagyon sokat tudott nekem segíteni, a fegyelemben, a rendszerben, a nyugiban. Erre szükségem van, mert ezek hiányoznak az életemből” – mondta a folyamatosan gesztikuláló énekesnő, akitől a Szombat esti láz egykori táncosa vette át a szót: „Ha nincs akkora probléma és mégis ráfeszül, akkor csak annyit mondok neki, hogy nyugi, és máris jobban érzi magát. Tudjuk egymást kezelni. Jól funkcionálunk együtt” – tette hozzá Robi.  

Nézd meg a Fókusz riportját!

Kövess minket a Twitteren is!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top