TV-sztárok

Így ünnepelte születésnapját Liptai

Népes baráti társasággal bulizott önfeledten a műsorvezető, aki belépett a negyvenesek táborába. A TV2 sztárja a főváros egyik legnépszerűbb éttermében ünnepelt, hajnalig.

Égbe eresztett lufikkal köszöntötték barátai a negyvenéves Liptai Claudiát, aki szombaton egy hatalmas bulival ünnepelte születésnapját – írja a Bors. A csapat a városligeti tó melletti étterem teljes felső emeletét kibérelte, és ott mulatott hajnalig. Az elegáns helyen számos híresség is feltűnt, mint például Till Attila, Csonka András és Szabó Győző, de exe, Gesztesi Károly nem volt ott. Az illusztris társaság kezdetben csendesen partizott, de az idő múlásával egyre fesztelenebbül bulizott, különösen amikor egy fergeteges karaokeparti vette kezdetét, amelyen számtalan ABBA-nóta csendült fel. Majd Liptai elválaszthatatlan műsorvezetőtársa, Tilla felkonferálására égbe eresztették a több tucat léggömböt, amelyet az üzleti életbe betörni készülő szülinaposnak szánt, megcímzett képeslapok díszítették, arra kérve a megtalálókat, hogy adják postára őket. Mint a bulvárlap írja, zengett a környék a „Szeretünk, Claudia!”-kiáltásoktól.

Így ünnepelte születésnapját Liptai

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top