TV-sztárok

Bejelentették: indul az új Való Világ – részletek

Az RTL Klub képernyőn megjelent az első felhívás, ami azt jelenti: új részekkel jelentkezik a Való Világ.

A Való Világ először 2002. szeptember 9-én került képernyőre, és december 23-ig tartott. Több mint 100 adás után Mészáros Szabolcs, az akkor 27 éves játékos vitt mindent. Alig pár nappal később, 2002. december 31-én indult a VV 2, ami 2003. június 1-jén Vitkó László győzelmével ért véget.

Bejelentették: indul az új ValóVilág - részletekA Való Világ 3. szériája ugyanebben az évben, december 27-én indult, és 2004. június 4-én, az akkor 18 éves Gyukin Milovan (Milo) győzelmével zárult.

A villa egészen 2010. november 20-ig zárva maradt. Akkor azonban az eddigi leghosszabb, a negyedik Való Világ vette kezdetét Stohl András, Sebestyén Balázs és Lilu műsorvezetésével. Ezt a szériát Nagy Alekosz nyerte meg 2011. május 8-án. A VV 4 azért is emelkedett ki a többi közül, mert egy egész hetes jótékonysági akció végén, március 19-én, nagyszabású show-műsor keretében 177 millió Ft-ot gyűjtött össze a Minden Gyerek Lakjon Jól! alapítvány javára. A mindeddig utolsó Való Világ – a VV 5 – 2011. szeptember 12-én kezdődött, szinte napra pontosan 9 évvel az első után, és 2012. február 26-én Knapp Attila győzelmével ért véget.

Az RTL-csoport közleménye szerint a VV 6 az RTLII csatornán nézhető majd. „A csatorna várja azokat a jelentkezőket, akik ki akarnak törni a csendből, hogy a villa kapuit átlépve örökre megváltozzon az életük” – olvasható a közleményben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top