TV-sztárok

Kiütötték Berki Krisztiánt – fotó

Emberére akadt Berki Krisztián, de azért próbálta állni a pofonokat.

Kiütötték Berki Krisztiánt - fotóKözösségi oldalán tett közzé egy fotót Berki Krisztián, aki Erdei Zsolt profi bokszolóval pózol. „Próbáltam állni a pofonokat… Köszönöm az ‘élményt’ Erdei Madár Zsoltnak” – írta a fénykép alá Krisztián, aki még egy Berki-féle bölcsességet is megosztott követőivel. „Védekezzetek keményen, ahogyan a bokszolók mondják. Tanuljátok meg az ütéseket elviselni. Máskülönben az első pofontól, amit az élet ad, összerogytok. Mert az életnek átkozottul nagy kesztyűje van, uraim!” – írta az Édes Élet sztárja, aki bár a fotón nagyon erősnek tűnik, nem mindig ennyire kemény.

Könnyeivel küzdött a macsó Berki

Nemrég például tetoválást készíttetett magának, a remekmű azonban csak nagy kínlódások és hiszti közepette készült el. De végül mégis sikerült a valóságshow hősnek felvarratni csuklójára kislánya nevének monogramját és születési évszámát. Párja, Pamela sem tudta szó nélkül hagyni a kemény legény Berki gyerekes nyavalygását. „Muszáj volt neki zsebkendőt vinnem, ez már szerintem vicc, hogy Magyarország macsója pár kis tűszúrásba bele akar halni. Szóval ne már, muszáj volt kifiguráznom” – mondta Pamela az Édes Élet kamerái előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top