Sztárok

Hatalmas hisztit vágott le Berki Krisztián

Berki Krisztián akkor érzi jól magát, ha mindenki vele foglalkozik. Pamela ezúttal egy tetoválószalonba kísérte el. Természetesen itt is produkálta magát Krisztián.

Hatalmas hisztit vágott le Berki KrisztiánAhogy azt már korábban megírtuk, Berki Krisztián nemrég megszabadult egyik tetoválásától, egy másikat pedig csináltatott. Csuklójára varratta kislánya monogramját és születési dátumát. „Lényegében olyan helyekre szeretnék tetováltatni magamra, amit el tudok takarni, vagy csak én láthatom bizonyos szituációkban, vagy csak azok az emberek, akik hozzám közel állnak” – mondta Berki Krisztián, aki hatalmas hisztit vágott le, amíg elkészült a remekmű. Párja, Hódi Pamela nagyon jól szórakozott Berki kislányos viselkedésén. „Muszáj volt neki zsebkendőt vinnem, ez már szerintem vicc, hogy Magyarország macsója pár kis tűszúrásba bele akar halni. Szóval ne már, muszáj volt kifiguráznom – mondta Pamela, aki szintén szeretett volna varratni, de mivel nemrég szült, nem készíttethet tetoválást. Berki szerint párja rettentő féltékeny volt rá, azért figurázta ki. Pamelát nagyon zavarta, féltékeny és irigy volt, hogy felrakatom a tetkót, ő viszont nem” – mondta Krisztián, aki végül túlélte a nagy beavatkozást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top