TV-sztárok

A Wall Street farkasa lázba hozta a világ brókereit – galéria

Mintha csak A Wall Street faraksából léptek volna ki azok a londoni tőzsdecápák, akik csoportostul indultak megnézni a Jordan Belfort életéről szóló kasszasiker mozifilmet Londonban.

A Wall Street farkasa még mindig lázban tartja a közönséget. Ez derült ki hétfő délután négy órakor, amikor az egyik legnagyobb tőzsdei kereskedő cég százötven emberét összetoborozta, és nyolcvanas évekbeli brókernek öltözve indultak el, hogy végre megnézzék a Jordan Belfort életéről szóló kasszasikert. A színes nadrágtartós, drága „makkos cipős”, mintás selyemnyakkendős férfiak és szőrmebundás, hegyes orrú tűsarkúban tipegő, aktatáskás nők izgatottan toporogtak a Spencer Ogden nevű toborzó és fejvadász cég irodája előtt.

„A mi munkánk, akárcsak Jordané volt, hogy eladjunk. Tulajdonképpen most azt fogjuk nézni, amit mi is nap mint nap véghez viszünk, természetesen a rengeteg illegális dőzsölés nélkül” – nyilatkozta mosollyal a szája szélén a Daily Mailnek az egyik résztvevő, aki azt is elárulta, nem nagyon tud olyan brókerről, aki ne nézte volna meg a Leonadro DiCaprio főszereplésével készült filmet. A dolgozók olyannyira komolyan vették a felhívást a korhű viseletre vonatkozóan, hogy egyikük még egy téglanagyságú mobiltelefont is szerzett a mozizáshoz.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top