TV-sztárok

Az Élet Show-ja Valija mindenét elvesztette

Egykor jó menő vállalkozó volt Az Élet Show-ja Valija, aki azonban mindenét elvesztve kénytelen volt új életet kezdeni. Szereplésével más nőknek szeretne példát mutatni, hogy igenis van visszaút.

Az Élet Show-ja Valija mindenét elvesztetteHangos, igazi harcos típus Vali, Az Élet Show-ja egyik civil szereplője. A határozott fellépés mögött súlyos válság rejlik. A Süttő FC menedzsereként tevékenykedő asszony és párja valaha saját vállalkozást vezettek, ám miután mindenüket elvesztették, újra kellett építeniük az életüket. Vali párja, Zoli ezért is volt kénytelen távol a családtól munkát vállalni. „Falusi lány vagyok, nem a hírnév miatt jelentkeztem a műsorba, hanem hogy megmutassam, így is lehet élni. Szeretném bebizonyítani, hogy van visszaút akkor is, ha kihúzzák a lábad alól a talajt. Vállalkozó voltam, aki lesüllyedt. Voltam milliomos, de most ez van. Vagány csajszinak tartom magam, nekem nem büdös a munka. Legyen szó közmunkáról, sportról, akármilyen munkáról, megcsinálom. Példát szeretnék mutatni a hölgyeknek: 51 éves vagyok, és igenis van kiút. Voltunk fent, most egy kicsit lent vagyunk, de fel kell jutni. Ezt szeretném elérni, ezért dolgozom” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak a tűzrőlpattant asszony, aki bízik benne, hogy sikerül majd szórakoztatniuk a TV2 nézőit.

Ha lemaradtál az első adásról, most megnézheted, hogyan tanítja a tizenegyesrúgásra a Süttő FC focistáit a miniszoknyás szakosztályvezető!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top